El Polígon Enchilagar del Rullo de Vilamarxant estudia implantar una EGM

El Polígon Enchilagar del Rullo de Vilamarxant estudia implantar una EGM

Compartir

El passat 1 de febrer, els propietaris de les naus i parcel·les del Polígon Industrial Enchilagar del Rullo van ser presents en la xarrada informativa que va impartir l’Ajuntament de Vilamarxant i la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL).

En la sessió es va detallar la característica públic-privada de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM), les possibilitats d’aplicació que s’atribueix, la seua composició, implicacions per als propietaris del polígon i com constituir-la. D’aquesta manera, des de la regidoria de Promoció Econòmica, dirigida per Víctor Sanchis, arranca el projecte de constituir en el Polígon Industrial l’EGM conforme la llei d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana, un tràmit participatiu i voluntari que s’estima que es prolongue entre sis a huit mesos. La xarrada informativa va finalitzar amb la intervenció del primer tinent d’alcalde, Xavier Jorge, qui va informar els assistents de primera mà del funcionament del sistema de recollida de residus urbans a partir de l’1 de març.

Continuar llegint en Las Provincias

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad