APEAL i Ajuntament d’Almassora es reuneixen per a abordar millores en les àrees empresarials i impulsar la creació de EGMs amb el suport de FEPEVAL

APEAL i Ajuntament d’Almassora es reuneixen per a abordar millores en les àrees empresarials i impulsar la creació de EGMs amb el suport de FEPEVAL

Compartir

La presidenta de l’Associació de Parcs Empresarials d’Almassora, APEAL, Olga Gómez, la secretària de la Junta Directiva, Luisa Salvador, i la gerent, Eugenia Parreño, han mantingut una reunió amb el regidor d’indústria de la localitat, Vicente Martínez Galí i la tècnica ADL. A la reunió s’ha sumat el president executiu de FEPEVAL, Diego Romá, a fi de  comptar amb l’experiència d’aquesta entitat en l’aplicació de la Llei d’Àrees Industrials.

Durant la reunió es van posar sobre la taula diverses propostes per a la realització d’inversions que milloren les àrees industrials d’Almassora, així com avançar en la implantació de la Llei 14/2018 d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana i, particularment, abordar la creació d’Entitats de Gestió i Modernització, EGM, en el municipi.

Tant APEAL com l’Ajuntament d’Almassora estan molt interessats a aplicar com més prompte millor els avantatges competitius que té per a les àrees empresarials incorporar les eines que ofereix la Llei 14/2018. A més de facilitar l’accés a noves subvencions i amb major consignació econòmica, reservades per a les EGM, la creació d’aquesta nova figura jurídica suposa un revulsiu, permetent aplicar un nou marc de col·laboració públic privada que garantisca una millor conservació d’infraestructures i la possibilitat de posar en marxa nous serveis de valor afegit.

FEPEVAL, federació que representa a més de 170 àrees empresarials de la Comunitat Valenciana, ha desenvolupat en els últims anys un intens treball assessorant nombroses entitats i ajuntaments per a la constitució d’Entitats de Gestió i Modernització, sent part del procés de creació de la immensa majoria de les constituïdes a Castelló, València i Alacant.

Avançar en la professionalització de la gestió, potenciar la col·laboració públic privada, promoure les àrees empresarials per a l’arribada de noves inversions públiques i privada són unes altres de les qüestions que deriven d’una bona implantació de la citada llei i que de no aplicar-se suposa un desavantatge competitiu respecte a les més d’una vintena de EGMS que ja s’han creat de llarg a llarg de la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad