La Vall d’Uixó inverteix 2,4 milions en els polígons La Mesquita i Belcaire i sumarà sòl industrial

La Vall d’Uixó inverteix 2,4 milions en els polígons La Mesquita i Belcaire i sumarà sòl industrial

Compartir

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha invertit en l’últim any, amb l’ajuda de la Generalitat, 2.418.565 euros en huit projectes de millora en els polígons industrials *Belcaire i La Mesquita.

L’epicentre de la modernització de tots dos polígons ha sigut la construcció del pont que els uneix pel llit del riu, una obra xifrada en 1.258.737 euros. Els treballs van culminar el desembre passat, quan el pont es va obrir a la circulació amb més de quatre mesos de retard després de salvar diferents problemes en la fonamentació i en les afeccions a les conduccions del gas i al col·lector d’aigües residuals.

Continuar llegint en Castellón Plaza

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad