APIP i FEPEVAL col·laboren per a impulsar les àrees industrials de Paiporta

APIP i FEPEVAL col·laboren per a impulsar les àrees industrials de Paiporta

Compartir

En una reunió estratègica celebrada el passat 9 d’abril, l’Associació de Polígons Industrials de Paiporta (APIP) i la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) han establit un acord de col·laboració per a enfortir i desenvolupar les àrees industrials de L’Estació, La Pas-cualeta i La Mina a Paiporta.

Aquesta important trobada va comptar amb la participació de Verónica Bosch Sánchez, Presidenta de APIP; Eduardo Cosín, Tresorer; José Antonio Gómez, Secretari; Silvia Muñoz, nova gerent de APIP; Diego Romá, President Executiu de FEPEVAL i Toni Alargada, Vicepresident de FEPEVAL. La reunió ha sigut un pas decisiu per a consolidar esforços conjunts que afavoriran a més de 178 empreses locals i milloraran les seues condicions operatives.

Les converses es van centrar en estratègies generals per a millorar la mobilitat en els polígons industrials, els avantatges de les Entitats per a la Gestió i Modernització (EGM) d’àrees industrials, donar a conéixer l’eina de gestió de parcs empresarials Lokinn i en com aprofitar millor les subvencions disponibles per a aquestes àrees. FEPEVAL ha oferit el seu suport per a acompanyar a APIP en futures interaccions amb l’Ajuntament de Paiporta, assegurant una representació efectiva dels interessos industrials a Paiporta.

FEPEVAL ha oferit també el seu suport en comunicacions per a ajudar a APIP a difondre eficaçment les seues iniciatives i assoliments. Totes dues entitats busquen no sols millorar les infraestructures existents, sinó també augmentar la visibilitat i el suport institucional per als polígons industrials de Paiporta.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad