Alcalà-Alcossebre estreta la seua col·laboració amb FEPEVAL acollint la seua Assemblea General

Alcalà-Alcossebre estreta la seua col·laboració amb FEPEVAL acollint la seua Assemblea General

Compartir

FEPEVAL, la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, va celebrar dimecres passat la seua assemblea general en l’edifici municipal CESAL Alcossebre, a la qual van assistir més de 40 integrants de l’entitat de tota la Comunitat, entre polígons industrials, parcs empresarials, associacions empresarials i Entitats de Gestió i Modernització (EGMs).

La trobada va servir per a posar en coneixement dels membres l’activitat que està desarro-llando Fepeval per a la millora de les àrees industrials, en col·laboració amb les administracions públiques tant a nivell de Generalitat Valenciana, a través de l’IVACE, com amb les corporacions locals, així com altres entitats. D’aquesta manera va aprovar la memòria d’activitats i projectes, així com els comptes i pressupost de l’entitat.

La trobada era especial perquè és la primera vegada que una entitat de Castelló feia el paper d’amfitrió. Com va assenyalar el president executiu de FEPEVAL, Diego Romà, “és la primera vegada que FEPEVAL celebra la seua assemblea general a la província de Castelló, sent possible gràcies a la relació existent amb l’Associació d’Empresaris d’Alcalà-Alcossebre i l’Ajuntament, arran de l’impuls del EGM del polígon industrial El Campaner d’Alcalà de Xivert, dels primers a crear-se a la província de Castelló”.

L’Alcalde Francisco Juan va destacar que “des de l’Ajuntaments, som conscients que el futur dels nostres pobles passa especialment per les zones industrials perquè són les que tenen més capacitat per a crear llocs de treball, per això és fonamental comptar amb entida-dones com FEPEVAL que compta amb una trajectòria de 25 anys treballant en pro de la indústria valenciana”. El primer edil va recordar que “en el cas del nostre poble, Ajuntament, Associació d’Empresaris i empreses treballem de la mà per a la millora del nostre polígon industrial El Campaner. Des del minut un, Ajuntament i Generalitat Valenciana hem tingut clar que calia aprofitar tots els recursos perquè el nostre polígon poguera millorar i la creació de l’Entitat de Gestió i Modernització és un bon exemple”.

El diputat de Promoció Econòmica, Vicente Pallarés, va destacar la importància del sector indus-trial per a la província de Castelló “com a motor industrial a Espanya, amb un 36,6% del seu PIB provinent de l’activitat industrial” i elogiava la labor de FEPEVAL “defensant els interessos de milers d’empreses que operen en aquests polígons, servint com a altaveu davant les adminis-traciones públiques tant a nivell regional com estatal” i va reiterar que “en aquesta línia de treball, exemple i dedicació en favor de la indústria d’aquesta província, sempre tindreu a la Diputació Provincial de Castelló com a lleial aliada”.

Per part seua, el president de l’Associació d’Empresaris local, Jesús Sanmartín, que forma part de la junta directiva de FEPEVAL, va insistir en “l’aparador que suposa per al nostre muni-cipio i el nostre polígon treballar des de dins al costat de FEPEVAL” i valorava molt positivament “l’inici d’una interessant línia de treball amb la Diputació de Castelló per al desenvolupament del sector industrial”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad