Alzira aprova l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i l’EGM de Materna

Alzira aprova l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i l’EGM de Materna

Compartir

El Ple de l’Ajuntament d’Alzira ha aprovat la col·laboració amb l’entitat de gestió i modernització (EGM) del polígon  industrial de la partida de Materna. La EGM es tracta d’una espècie de comunitat de propietaris d’empreses que gestionarà el polígon i que signarà un conveni amb l’Ajuntament on es regularan les obligacions i drets de totes dues parts.

Després d’aquesta aprovació inicial al plenari, l’acord es publicarà en el BOP per a obrir un període d’al·legacions i tornar a passar pel plenari per a la seua aprovació definitiva prevista per al mes de juny.

Continuar llegint a VALENCIA PLAZA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad