Alacant elegeix al vicepresident de Fepeval, a la cap de Contractació i un arquitecte com a alts càrrecs

Alacant elegeix al vicepresident de Fepeval, a la cap de Contractació i un arquitecte com a alts càrrecs

Compartir

El segon procés de selecció promogut per l’equip de govern de l’Ajuntament d’Alacant, del Partit Popular (PP), queda completat amb la proposta de nomenament de tres nous directors generals. Es tracta de Vicente Seguí Picó, María Pérez-Hickman Muñoz i Luis Gaona Urdiales. El primer d’ells, que actualment exerceix responsabilitats com a vicepresident de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval) i com a director de gestió de l’àrea empresarial de Les Talaies, assumirà el lloc de director general d’Ocupació, Foment Empresarial i Nova Economia.

La segona, que en l’actualitat exerceix la prefectura del Servei de Contractació del propi ajuntament, serà la nova directora general d’Organització  Interna, Contractació Pública i Gestió de Fons. I, finalment, el tercer, que exerceix funcions com a responsable de l’Oficina d’Arquitectura de l’Ajuntament de Crevillent, es convertirà en el nou director general de Projectes i Obres. Els tres exerciran funcions transversals per al conjunt d’àrees municipals, segons requereixen fonts consultades.

Continuar llegint en ALICANTE PLAZA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad