Alaquàs inicia les obres d’urbanització del nou sector VII del Polígon dels Mollons i la creació de dues naus logístiques

Alaquàs inicia les obres d’urbanització del nou sector VII del Polígon dels Mollons i la creació de dues naus logístiques

Compartir

Alaquàs ha iniciat les obres d’urbanització del nou sector VII del Polígon dels Mollons, una actuació que permetrà la creació d’una nova zona industrial a Alaquàs i que suposa un pas avant en el desenvolupament econòmic i la creació de nous llocs de treball en el municipi. Al mateix temps, es troben en execució també les obres de construcció de dues naus logístiques.

L’Alcalde d’Alaquàs, Toni Saura, el Regidor d’Urbanisme i Àrees Industrials, Jaime Marqués, el Regidor de Desenvolupament Sostenible i Serveis Urbans, Sebastián Ruiz i la Regidora de Parcs i Jardins, Yasmina Pérez, van visitar ahir dimecres 10 d’abril les obres per a conéixer de primera mà el seu estat. En l’acte van ser presents el president de l’Agrupació Comarcal d’Empresaris Alaquàs-Aldaia, Fidel Blasco, i una representació de les empreses que estan treballant a la urbanització i en la construcció de les naus logístiques.

Continuar llegint a El Periodic

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad