Alacant i Mercalicante negocien la seua ampliació amb el repte de guanyar 78.000 metres, un 57% més

Alacant i Mercalicante negocien la seua ampliació amb el repte de guanyar 78.000 metres, un 57% més

Compartir

Mercalicante afronta la seua expansió. L’Ajuntament d’Alacant i la pròpia empresa mixta ara 100% de titularitat pública -participada pel Ministeri d’Agricultura, a través de Mercasa, i pel propi Ajuntament- han tancat el disseny de la planificació en la qual treballaven en els últims quatre anys amb una proposta amb la qual s’aspira a guanyar 78.000 metres quadrats de superfície addicional, segons es va posar de manifest en la reunió del consell d’administració celebrat aquest divendres.

Amb eixe plantejament, Mercalicante creixeria un 57% respecte a la seua extensió actual, de 158.000 metres, la qual cosa permetria donar cobertura a la demanda d’empreses interessades a posicionar-se en les instal·lacions del clúster, que s’ha vingut manifestant amb especial intensitat des de l’esclat de la crisi sanitària de la COVID-19, quan es va constatar l’efectivitat del seu funcionament com a centre essencial per a la distribució alimentària.

Continuar llegint a ALICANTE PLAZA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad