Constitució de la Comissió Promotora de l’EGM El Pastoret

Constitució de la Comissió Promotora de l’EGM El Pastoret

Compartir

Ahir, en l’emblemàtica Casa Museu Azorín de Monòver, es va dur a terme una crucial reunió de treball amb la presència de l’alcalde Lorenzo Amat Poveda, Vicente Seguí, vicepresident de FEPEVAL, i més de 30 propietaris de l’àrea industrial del Pastoret. Aquesta trobada, celebrat el dimecres 8 de maig, va marcar la formació oficial de la Comissió Promotora, un pas decisiu cap a la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) en el Polígon Industrial del Pastoret.

Durant la reunió, Vicente Seguí va detallar les característiques i beneficis de formar aquesta entitat empresarial. “La creació de l’EGM no sols facilitarà una gestió eficient i una modernització progressiva del polígon industrial, sinó que també reforçarà el teixit empresarial local, fomentant un entorn de negoci més competitiu i atractiu”, va afirmar Seguí.

Continuar llegint en EL PERIODIC

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad