La Vall licita per 26,4 milions el pla per a guanyar més de 650.000 m² de sòl industrial en Belcaire C

La Vall licita per 26,4 milions el pla per a guanyar més de 650.000 m² de sòl industrial en Belcaire C

Compartir

L’Ajuntament  de la Vall d’Uixó ha tret a licitació el Programa d’Actuació Integrada (PAI) del sector *Belcaire C, un projecte estratègic per a la localitat que li permetrà guanyar més de 650.000 metres quadrats de nou sòl industrial i terciari i aprofitar les oportunitats derivades de l’arribada de la gigafactoria de Volkswagen a Sagunt.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana ha publicat les bases que han de regir la programació per a l’elecció de l’alternativa tècnica del projecte, així com la selecció i adjudicació de la condició d’agent urbanitzador per al desenvolupament del PAI. Les bases recullen un pressupost per als costos d’urbanització de 26,37 milions d’euros (IVA no inclòs) i un termini d’execució d’obres de tres anys. Un projecte que, per terminis de procediment, no preveu iniciar-se abans de 2025.

Continuar llegint a VALENCIA PLAZA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad