FEPEVAL coneix els projectes del Port de València de la mà de l’Autoritat Portuària de València

FEPEVAL coneix els projectes del Port de València de la mà de l’Autoritat Portuària de València

Compartir

Una comitiva de federats de FEPEVAL i Fepeproveedores han realitzat una visita a les instal·lacions de l’Autoritat Portuària de València, on van ser rebuts per la presidenta de la institució, Mar Chao. Durant la visita, Chao va mostrar el seu suport a la comunitat empresarial, subratllant la importància de la col·laboració entre totes dues entitats.

Cristina Rodríguez Cruz, Cap Comercial i Desenvolupament de Negoci de l’Autoritat Portuària de València, va oferir una detallada explicació sobre el funcionament del Port de València, destacant les seues capacitats i operativitat, que es duplicarà pròximament amb l’ampliació Nord. Així mateix, Fatima Zayed , Gerent de València Plataforma Intermodal i Logística, va exposar els plans futurs per al desenvolupament de la Zona d’Activitats Logístiques (ZAL), emfatitzant la seua rellevància estratègica per al creixement econòmic i logístic de la regió.

Per part seua, el president executiu de FEPEVAL, Diego Romá Bohorques, va agrair l’hospitalitat dels representants de l’APV i va recalcar la importància del Port de València com a infraestructura clau per a l’economia de la Comunitat Valenciana al qual va qualificar literalment com el major espai productiu de la Comunitat Valenciana, al mateix temps que els va emplaçar a comptar amb la Federació per a qualsevol iniciativa que es desenvolupe en favor de la competitivitat de les empreses valencianes situades als parcs empresarials federats.

La jornada va culminar amb una travessia amb vaixell per la dàrsena de València, on els representants de FEPEVAL han pogut observar de primera mà les operacions de càrrega i descàrrega de vaixells contenidors, apreciant l’eficiència i dinamisme del port.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad