Bétera treballa en les seues àrees industrials a fi de modernitzar-les i fer-les més competitives

Bétera treballa en les seues àrees industrials a fi de modernitzar-les i fer-les més competitives

Compartir

L’Ajuntament de Bétera, a través de la seua àrea d’Indústria, continua apostant per la modernització de les seues àrees industrials amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les empreses instal·lades, així com atraure noves inversions.

Hui l’Alcaldessa de Bétera, Elia Verdevío, al costat del regidor d’Indústria, Adrián Cámara i membres d’AEMON Associació Empresarial han visitat el Parc Empresarial de l’Horta Vella per a comprovar in situ les millores dutes a terme, acudint, així, a l’emplaçament de la recent instal·lació d’un directori amb totes les empreses que se situen en aquest Parc Empresarial.

Continuar llegint en VALENCIA PLAZA.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad