Alumnes del Programa Superior de Direcció de Parcs Empresarials visiten la EGM Font del Gerro i el centre d’Ecoinnovació de Mercadona

Alumnes del Programa Superior de Direcció de Parcs Empresarials visiten la EGM Font del Gerro i el centre d’Ecoinnovació de Mercadona

Compartir

El curs, iniciativa de Fepeval, és pioner a Espanya, impartit per la Universitat d’Alacant i amb el finançament de l’IVACE+i

Dijous passat, els 24 alumnes de la 4a edició del Programa Superior de Direcció de Parcs Empresarials, organitzat per Fepeval, és únic en el seu gènere en el sistema educatiu espanyol, sent impartit per la Universitat d’Alacant amb el suport i finançament de la Generalitat Valenciana a través d’IVACE+i, van realitzar una visita a la seu de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Font del Gerro. Aquesta visita forma part de les activitats complementàries del curs, permetent als alumnes conéixer de primera mà el model de gestió d’una àrea empresarial de referència en la Comunitat Valenciana.

Guiats pel gerent de la EGM, Joaquín Ballester, al costat del president executiu de Fepeval, Diego Romá, els estudiants van tindre l’oportunitat de conéixer la trajectòria d’un parc empresarial pioner i modèlic a Espanya. Font del Gerro, que celebra enguany el seu 50 aniversari, ha sigut recentment reconegut com a àrea industrial avançada segons, la màxima categoria possible gràcies al compliment dels requisits establits en la Llei 14/2018 d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Durant la jornada, els alumnes també van visitar les modernes instal·lacions del centre de ecoinnovació de Mercadona, situat prop de la seu de la EGM. Aquesta visita va destacar la importància de la innovació i la sostenibilitat en la gestió d’àrees empresarials.

D’aquesta manera, Fepeval i la Universitat d’Alacant continuen fent passos de manera conjunta per a ajudar els professionals de les àrees empresarials a afrontar els desafiaments de la seua gestió amb noves eines que puguen aplicar per a donar valor a aquests espais. Des de totes dues entitats van agrair la col·laboració de tots els participants, incloent-hi docents i organitzadors, així com l’esforç de l’alumnat.

Aquest curs es distingeix pel seu caràcter pioner i únic a Espanya, oferint 200 hores de formació integral, de les quals 80 són lectives amb experimentats docents d’entitat públiques i privades de tot l’Estat espanyol relacionades amb la gestió de parcs empresarials. A més d’activitats visites a àrees empresarials, els participants han de realitzar un projecte final, que els permet adquirir coneixements pràctics i aplicables a la millora d’aquests espais. El programa no sols s’enfoca en aspectes fonamentals com la conservació, manteniment i neteja dels parcs empresarials, sinó també en governança industrial, urbanisme, mobilitat, sostenibilitat, seguretat i emergències i eficiència energètica, entre altres.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad