Font del Gerro acull una jornada sobre retenció de talent, reestructuració de plantilles i la successió en l’empresa

Font del Gerro acull una jornada sobre retenció de talent, reestructuració de plantilles i la successió en l’empresa

Compartir

Recentment es va celebrar un desdejuni empresarial en la seu de l’EGM Font del Gerro, organitzat per Mapfre i G+F Assessors, amb la col·laboració de  EGM Font del Pitxer, EGM Parc Tecnològic ADET TÀCTICA , i l’Associació d’Empresaris  L´ANDANA. L’Esdeveniment va reunir a al voltant de mig centenar d’empresaris d’aquestes àrees empresarials i de l’àrea metropolitana de València.

La jornada va ser impartida per José Miguel Espinar, expert en solucions financeres i previsió social empresarial, qui va abordar temes clau per a les empreses, com la retenció del talent empresarial, la reestructuració de les plantilles o la protecció dels socis i directius.

En aquests àmbits es van proposar fórmules innovadores per a incentivar i motivar als treballadors, amb beneficis fiscals i sense un major cost per a les empreses. Es va plantejar la necessària protecció dels socis, directius i persones clau en l’organització per a assegurar la successió i continuïtat de l’empresa, i es va tractar la reestructuració de les plantilles, davant els canvis generacionals i la necessitat d’incorporació de nou talent en l’organització. Referent a això es van aportar solucions que, mitjançant acords, aconseguisquen un estalvi de costos per a l’empresa i eviten el malestar entre els empleats afectats i el seu possible impacte negatiu en la resta de la plantilla.

Ángel Gómez, director tècnic de GF Assessors, va ser l’encarregat iniciar la jornada i les presentacions inicials i es va mantindre a la disposició dels empresaris al llarg d’aquesta. Els assistents van aprofitar l’oportunitat per a plantejar preguntes i casos concrets, els quals van ser atesos i respostos pel ponent.

La jornada va concloure amb un ambient de satisfacció i enriquiment professional, deixant als assistents millor preparats i informats per a enfrontar els desafiaments de la gestió dels RH en els àmbits abordats en aquesta.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad