FEPEVAL assisteix a la jornada ONDA LOGISTIC

FEPEVAL assisteix a la jornada ONDA LOGISTIC

Compartir

Convidats pel Ajuntament d’Onda vam assistir dijous passat a la molt interessant jornada empresarial “Onda Logístic”, posant en valor els seus parcs industrials que conformen l’àrea logístic-industrial més gran de la província de Castelló, abastant 12.000.000 m².

Per part de FEPEVAL van assistir a la jornada el seu president executiu Diego Romá Bohorques, el vicepresident per la província de Castelló Marcial Diago, la nostra companya Eugenia Parreño Tormos (de GAE, Gestió d’Àrees Empresarials i gerent de l’Associació de Parcs Empresarials d’Almassora, APEAL) i David Peix (alumne de la 4a edició del curs Direcció de Parcs Empresarials).

La jornada ha comptat amb interessants intervencions del regidor d’Indústria Vicente Ramón, Joaquín Andrés Sánchez International Business Manager de Cambra de Comerç de Castelló presentant la campanya Onda Logistic, l’alcaldessa d’Onda Carmina Ballester Feliu detallant els recursos que l’Ajuntament posa a la disposició de les empreses.

També va comptar la jornada amb un interessant debat de Rubén Ibáñez, President de Port Castelló ; Justo Vellon Lahoz, Director d’Aeroport de Castelló, i Lola Guillamón, Presidenta de la Cambra de Comerç de Castelló. Moderat per l’Alcaldessa d’Onda, el debat es va centrar en estratègies per a maximitzar el potencial d’Onda *Logistic, subratllant la col·laboració entre el sector públic i privat com un factor clau per a l’èxit.

Finalment, aquesta jornada celebrada en el preciós marc de la instal·lació fabril restaurada “La Campaneta” ha sigut clausurada per part Felipe Carrasco, Secretari Autonòmic d’Indústria posant en relleu la importància de la cooperació entre les institucions i les empreses per al desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad