Alcoi treballa perquè l’EGM del polígon Santiago Payá-Sant Benet siga una realitat abans de cap d’any

Alcoi treballa perquè l’EGM del polígon Santiago Payá-Sant Benet siga una realitat abans de cap d’any

Compartir

Alcoi està treballant perquè la tercera EGM de la ciutat, la del polígon Santiago Payá-Sant Benet, puga ser una realitat abans que finalitze enguany i s’estan fent els passos necessaris per a avançar en el procés i complir aquest termini. Aquest és l’objectiu de la regidoria d’Indústria, que encapçala Elisa Guillem, així com aconseguir que totes les àrees industrials d’Alcoi es constituïsquen en EGM (Entitat de Gestió i Modernització) abans que finalitze la present legislatura.

Actualment, i una vegada constituïda la comissió promotora, han presentat a l’Ajuntament la sol·licitud per a poder crear la EGM Santiago Payá-Sant Benet, aportant els documents necessaris, com són els propietaris que formen part d’aquesta àrea industrial, que se situen en el centenar, així com els qui formen part de la comissió promotora, que són un total de 27, superant el mínim que fixa la llei que és del 25%, el mateix percentatge que se sol·licita referent al valor cadastral, si bé en aquest cas s’eleva al 40,15%. A més, s’ha aportat la proposta d’Estatuts i de conveni col·laborador amb l’Ajuntament, així com el pla inicial, amb un pla que delimita l’àrea industrial, segons informa Rafael Francés, tècnic i expert en EGM.

Llegir la noticia en VALENCIAPLAZA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad