Fepeval participa en la reunió de CEDAES per a la inclusió de la gestió de les àrees empresarials en la nova Llei d’Indústria

Fepeval participa en la reunió de CEDAES per a la inclusió de la gestió de les àrees empresarials en la nova Llei d’Indústria

Compartir

El President executiu de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, Diego Romá, ha compartit l’experiència de la Comunitat Valenciana en matèria de gestió de parcs empresarials en les reunions que CEDAES, encapçalada pel seu president Santos Prieto, ha celebrat recentment a Madrid en el Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats amb la Secretària General d’Innovació Teresa Riego i, d’altra banda, en el Ministeri d’Indústria amb el director general d’Estratègia Industrial i de la Petita i mitjana empresa Jordi García, i amb el Director General de Programes Industrials Javier Llinares.

L’objectiu d’aquestes reunions és aconseguir la inclusió de la gestió dels parcs empresarials en la nova Llei d’Indústria estatal, a més de fer arribar les reivindicacions i propostes de CEDAES per a la millora de les àrees industrials de l’Estat.

En totes dues trobades, CEDAES ha traslladat les bones pràctiques dels seus membres per a inspirar la legislació estatal i impulsar el desenvolupament econòmic i la modernització de les àrees industrials. S’han compartit també molt interessants bones pràctiques d’altres membres de CEDAES com el seu vicepresident i president d’ÀREES Empresarials d’Astúries, Pablo García-Vigón, el secretari general d’ÀREES, Ignacio González, i el director de Zones Industrials de Castella-la Manxa (ZINCAMAN), Miguel Ángel Cuartero.

En aquest sentit, cal assenyalar que FEPEVAL és entitat de referència en la matèria a causa de la seua implicació en el desenvolupament i implementació de la Llei 14/2018 d’àrees industrials de la Comunitat Valenciana, normativa pionera a Espanya. Aquesta legislació ha marcat un nou paradigma de col·laboració públic-privada en la Comunitat Valenciana, servint com a exemple per a la seua possible extrapolació en altres territoris. Gràcies a aquesta llei, s’ha aconseguit un avanç sense precedents en la conservació, modernització i creació de noves infraestructures i serveis en les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera FEPEVAL, en el marc de CEDAES, continua col·laborant per a millorar les condicions i el marc normatiu de les àrees empresarials en tot l’Estat, promovent un entorn més competitiu i atractiu per a les inversions i per a la qualitat de vida dels treballadors d’aquests espais en els quals es genera més de la meitat del PIB espanyol.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad