REDIT i FEPEVAL impulsaran la innovació tecnològica als parcs empresarials

REDIT i FEPEVAL impulsaran la innovació tecnològica als parcs empresarials

Compartir

• L’acord fomentarà la col·laboració de la Xarxa d’Instituts Tecnològics amb les més de 56 entitats que integren FEPEVAL.
• L’acord s’alinea amb l’estratègia impulsada en col·laboració amb IVACE+i per a fomentar la col·laboració entre els instituts tecnològics i els parcs empresarials, que redundarà en la millora de la competitivitat del teixit industrial
• La col·laboració entre totes dues entitats se centrarà en fomentar la difusió tecnològica i de la innovació; l’intercanvi d’experiències, així com l’impuls de la col·laboració en iniciatives d’investigació aplicada que responguen a les necessitats del sector industrial valencià.

La Xarxa d’Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) han signat un conveni per a impulsar la col·laboració entre els 11 instituts tecnològics i els més de 170 parcs empresarials que representa la Federació.

Aquesta iniciativa s’emmarca en l’estratègia impulsada des d’IVACE+i per a fomentar la col·laboració entre els instituts tecnològics i els parcs empresarials amb l’objectiu d’incrementar la difusió dels resultats de la I+D desenvolupada per aquests en aquestes àrees industrials i en les empreses radicades en elles.

L’acord, subscrit per Fernando Saludes García, president de REDIT, i Diego Romá Bohorques, president executiu de FEPEVAL, estableix un marc general de cooperació per a impulsar la interacció entre els socis de totes dues entitats que contribuirà a incrementar la competitivitat d’aquestes i les més de 6.000 empreses a les quals donen servei.

Tal com reconeix el president de REDIT, Fernando Saludes, ‘aquesta aliança estratègica connectarà a la principal xarxa espanyola de suport a la innovació amb els socis de FEPEVAL, els qui estan duent a terme una gran labor per a millorar el desenvolupament i competitivitat dels parcs empresarials, sent un autèntic referent a nivell nacional’.

Per part seua, el president executiu de*FEPEVAL, Diego Romá, considera ‘clau fomentar la transferència de coneixement des dels onze instituts tecnològics de REDIT a les més de 6.000 empreses que representem, la qual cosa permetrà potenciar la innovació i el desenvolupament de sinergies i col·laboracions als parcs empresarials de la Comunitat Valenciana’.

Totes dues entitats confirmen, a través d’aquesta aliança, una visió compartida amb IVACE+i per a contribuir al desenvolupament industrial en la Comunitat Valenciana, on l’I+D+i és el catalitzador necessari perquè les empreses, en un 99% pimes i micropimes, puguen competir, globalment, en entorns complexos com els actuals.

Per a això, totes dues entitats es comprometen a treballar conjuntament en projectes d’interés comú, intercanviant experiències i coneixements que beneficien a les empreses de la regió.

Àmbits de col·laboració
Les àrees d’actuació en les quals es basa aquesta aliança són les següents: difusió tecnològica i de la innovació; l’intercanvi d’experiències, promoció de trobades i seminaris per a compartir coneixements i bones pràctiques entre els membres de totes dues entitats; així com l’impuls de la col·laboració en iniciatives d’investigació aplicada que responguen a les necessitats del sector industrial valencià.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad