Montcada aprova l’ampliació del polígon industrial Montcada III

Montcada aprova l’ampliació del polígon industrial Montcada III

Compartir

L’ampliació  del parc industrial Montcada III ja està en marxa. L’aprovació definitiva de la modificació del Pla Parcial suposa la consideració per part del Consell del parc industrial com a Projecte Territorial Estratègic (PTE), la qual cosa permetrà instal·lar-se a Montcada a empreses capdavanteres i innovadores d’alt nivell tecnològic i logístic.

“El projecte presenta un important impuls per als nostres parcs empresarials en un moment en què avança a bon ritme la implantació de les entitats de gestió i modernització”, assenyala Amparo Orts, alcaldessa de Montcada. “L’aprovació del PTE per part del Consell és un important suport al treball que es realitza en el PAI Montcada III – SUHI II durant els últims anys per part de l’ajuntament”, apunta.

Continuar llegint a VALÈNCIA PLAZA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad