Barrachina destaca la labor de Fepeval en la millora de la competitivitat de les àrees industrials

Barrachina destaca la labor de Fepeval en la millora de la competitivitat de les àrees industrials

Compartir

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, destaca la labor de Fepeval per a millorar la competitivitat de les àrees industrials de la província. La dirigent provincial s’ha reunit aquest dijous amb representants de la Federació de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana, encapçalats pel seu president, Diego Romá, per a analitzar la gestió, modernització i promoció de les àrees industrials del territori castellonenc.

L’entitat que compta amb una trajectòria de 25 anys, treballa en la defensa de les empreses que operen en aquests polígons, servint com a altaveu davant les administracions públiques, tant a nivell provincial, autonòmic o nacional. Sobre aquest tema, la presidenta de la Diputació ha incidit en què, en la seua labor per reivindicar els interessos dels sectors productius de la província, “des de la institució provincial reforcem la nostra defensa per impulsar les àrees industrials pel seu important paper a l’hora de fer front a la despoblació a l’interior de la nostra província”.

Continuar llegint en CASTELLÓ PLAZA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad