Miramar posa en funcionament la seua estació de càrrega ràpida i gratuïta per a vehicles elèctrics

Compartir

L’Ajuntament de Miramar segueix apostant per la mobilitat sostenible en el municipi, en aquest cas a través de la instal·lació d’una estació de càrrega per a vehicles elèctrics, que ja està en funcionament. L’estació de càrrega elèctrica està situada en l’inici de l’avinguda País Valencià, enfront del Palau Miramar. La principal característica d’aquest nou equipament, i que ho fa únic en la comarca, és la seua capacitat per a carregar tot tipus de vehicles de forma ràpida. “La seua potència, de 44kw, permet efectuar una recarrega similar a l’actual repostatge en gasolineres convencionals, ja que en aproximadament 15 minuts es pot recarregar la bateria quasi en un 70 per cent. En esta estació de càrrega es podran recarregar no solament cotxes, sinó també altres vehicles elèctrics, com a bicicletes o fins i tot patinets”, exposa l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca.

Este servei de recàrrega és totalment gratuït. Per a fer ús de l’estació de càrrega serà necessari donar-se d’alta com a usuari en la web  http://recarga.fenieenergia.es/ o disposar en el telèfon mòbil de l’aplicació Fenie Energia Recarga, disponible per a iOS i Android. L’estació de càrrega elèctrica està en funcionament des d’ahir dimarts, quan va tindre lloc l’acte de posada en marxa d’este nou equipament. En l’acte va estar present tant l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca, com el president de Feníe Energia, Sergio Pomar. Esta empresa s’ha encarregat de la part tècnica de la instal·lació de l’estació de càrrega elèctrica. L’acte també va comptar amb la presència dels presidents de les associacions integrades en la Federació d’Instal·ladors Elèctrics de la Comunitat Valenciana (FIECOV), Eloy Ortí, president d’AIECS de Castelló, Rafa Castillo, president d’ASELEC de València, Luis López, president de PYMEV de València i Jaime Linares, d’APEME d’Alacant. Sergio Pomar va explicar als assistents les principals característiques de l’estació de càrrega, així com el seu funcionament.

La instal·lació d’esta estació de càrrega estava inclosa en les obres de remodelació del Polígon Industrial Les Vinyes, executades per l’empresa Construcciones Just. Esta actuació ha comptat amb una subvenció de la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad