La fibra òptica arriba al polígon industrial Cotes d’Algemesí

Compartir

Els quasi 400.000 m² que ocupa el Polígon Industrial de Cotes d’Algemesí, que compta amb més de 100 empreses, ja tenen equipament de fibra òptica després de que els operaris ja hagen fet el seu desplegament de les instal·lacions.

Des de l’Ajuntament d’Algemesí destaquen que “les connexions per fibra òptica no sols permeten majors velocitats d’accés a Internet, una necessitat en constant creixement en la nostra economia, sinó que obri a les empreses la possibilitat d’accedir a un conjunt de servicis, en l’entorn del cloud computing, que els permeten incrementar la productivitat, reduir els costos de relació comercial, augmentar la seguretat de les comunicacions, en definitiva, contribueix a convertir les Tecnologies de la Informació i la Comunicació en el motor de la innovació empresarial”.

El treball iniciat per l’associació empresarial Empal i la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Algemesí ha donat com a resultat que Telefónica incloguera les àrees empresarials d’Algemesí, com a objectiu estratègic en el seu desplegament en la zona. La companyia havia realitzat el cablejat pel nucli urbà, deixant pendent l’arribada a les zones empresarials.

La regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, ha destacat que la fibra òptica a més de 100 empreses “ajuda a millorar el treball i la competitivitat de les indústries instal·lades en el polígon industrial de Cotes”.

Des d’EMPAL s’ha destacat que es va a continuar treballant perquè la fibra òptica arribe al 100% de les empreses, atés que en l’actualitat tenen pendent de poder accedir a este servei algunes empreses del Polígon Industrial de Xara i la totalitat del Polígon Pepe Miquel.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad