Fepeval va créixer en 2017 per a representar ja a 120 àrees industrials i 6.000 empreses

Fepeval va créixer en 2017 per a representar ja a 120 àrees industrials i 6.000 empreses

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, va creixer en 2017 amb la incorporació de tres noves associacions (AEMBE, ASECAM i EMPAL) representant en l’actualitat els interessos de 36 entitats de 120 àrees empresarials en les quals se ubiquen 6.000 empreses. Actualment s’està promovent la constitució de dues noves associacions i es manté contacte amb altres 13 entitats per a la seua possible adhesió a Fepeval.

Així ho van manifestar ahir el president de Fepeval, Santiago Salvador, i el gerent de l’entitat, Diego Romá, durant la celebració de l’Assemblea General de Fepeval que va tenir lloc a Xirivella en la que van estar acompanyats per l’alcalde de la localitat, Ricard Barberá, la directora general d’Indústria, Julia Company, i el president de l’Associació d’Industrials del Polígon Verge de la Salut de Xirivella.

A banda de l’evident creixement de l’entitat, Santiago Salvador, president de Fepeval, va recalcar ahir com el gran èxit de 2017 l’avanç produït en la tramitació de la nova Llei de Gestió d’Àrees Empresarials, que ve a ordenar la figura dels ens gestors de les àrees empresarials, que es dotaran de més força per a mantindre i modernitzar les àrees en les quals estan situades. Salvador va agrair als diferents grups polítics de les Corts Valencianes la sensibilitat que han tingut amb Fepeval, atenent les seues reivindicacions i va mostrar la seua confiança que finalment s’aprove amb el major consens possible. Salvador, que a més és president de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES, va recordar que “totes les àrees empresarials d’Espanya esperen l’aprovació d’aquesta Llei pionera en territori nacional”, de manera que el model valencià d’ordenació de les zones industrials podria ser exportat a la resta del país.

Junt a l’aprovació d’aquesta Llei, “els grans objectius de Fepeval para enguany són contribuir a incrementar la Seguretat de les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana mitjançant el desenvolupament de Planes de Seguretat Integrals per a les diferents àrees, així com avançar en la implementació de banda ampla en totes les zones empresarials i seguir contribuint a la millora global de les àrees empresarials i defensa dels seus interessos des de la presidència de CEDAES”, va recordar el gerent de l’entitat Diego *Romá.

Durant l’assemblea també es va agrair la labor de les diferents persones implicades en Fepeval, així com l’impuls propiciat pels Fepeproveedors Caixa Popular, SGR i Ferran Advocats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad