Fepeval cataloga de “històrica, necessària, valenta i pionera” la nova Llei d’Àrees Industrials

Fepeval cataloga de “històrica, necessària, valenta i pionera” la nova Llei d’Àrees Industrials

Compartir

La federació que aglutina les àrees empresarials de la Comunitat destaca que “aquesta normativa permetrà afavorir la col·laboració públic privada per a la modernització dels polígons i millorar la competitivitat de les empreses”.

El president de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, Santiago Salvador, acompanyat per una important representació de gerents d’àrees empresarials ha viscut hui en les Corts Valencianes l’aprovació de la nova Llei d’Àrees Industrials. Aquest fet ha sigut considerat com a “històric” per part del col·lectiu que representa a les àrees empresarials de la Comunitat i que portava molt temps demandant una llei com la que s’ha aprovat. Des de Fepeval s’ha agraït el suport dels grups parlamentaris del PSOE, Compromis, Podemos, Ciutadans i ‘Agermanats’.

Des de Fepeval s’ha recordat que la nova llei és “pionera en el territori nacional i són moltes les Comunitats Autònomes que estan valorant la seua implantació”. A més, han recordat que és una llei “necessària per a acabar amb l’abandó que, històricament, han patit les àrees industrials i es requeria una normativa valenta que afavorisca el seu desenvolupament i la seua modernització per a incrementar la competitivitat de les empreses allí situades”.

Per a FEPEVAL, aspectes com la creació de les Entitats de Gestió i Modernització, la classificació de les àrees industrials o la creació de la figura de municipi industrial estratègic permetran incrementar la col·laboració públic privada i l’interès per millorar les dotacions que requereixen les empreses allí situades. En aquest sentit, el desenvolupament de plans d’emergència, serveis de seguretat i vigilància, acords comercials, activitats de formació, gestió de residus, guarderies o escoletes infantils, ús d’energies alternatives, assessories o imatge corporativa són serveis dels quals manquen més del 90% dels polígons i que podran desenvolupar-se amb la nova Llei”, van considerar des de FEPEVAL.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad