Fepeval i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies seran aliats en el desenvolupament de la nova Llei d’Àrees Industrials

Fepeval i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies seran aliats en el desenvolupament de la nova Llei d’Àrees Industrials

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, va celebrar ahir a Elda la seua Junta Directiva en la qual es va fer balanç del recent èxit aconseguit amb l’aprovació de la nova Llei d’Àrees Industrials.

En aquest acte es va comptar amb la presència de l’alcalde de la localitat i president de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Rubén Alfaro. Durant la seua intervenció, Alfaro va destacar l’important paper que està cridat a desenvolupar Fepeval per a l’aplicació de la Llei, ja que “vosaltres teniu el coneixement necessari per a assessorar als col·lectius que opten per la transformació en Entitats de Gestió i Modernització de les seues àrees empresarials”, va indicar. A més, Alfaro va destacar que “aneu a donar seguretat amb la vostra experiència i per açò esperem conformar una aliança entre la FVMP i FEPEVAL que serà molt beneficiosa per a la Comunitat Valenciana”.

El president de FEPEVAL, Santiago Salvador, va agrair el bon acolliment rebut en aquest municipi alacantí i va valorar molt positivament la futura col·laboració que s’establirà entre ambdues entitats ja que “actualment ja són molts els Ajuntaments que s’estan dirigint a FEPEVAL per a rebre assessorament i serveis d’assistència tècnica en diverses matèries”. A més, Salvador va recordar que “la nova llei obri una etapa en les relacions entre entitats gestores d’àrees empresarials i els municipis, oferint més possibilitats per a establir una vertadera col·laboració públic-privada que redundarà en un benefici per a la competitivitat de les empreses instal·lades en les àrees empresarials”.

Durant la Junta Directiva, el gerent de FEPEVAL, Diego Romá, va aprofitar per a rendir comptes de les gestions desenvolupades en els passats mesos que han acabat amb l’aprovació de la Llei. A més, es va informar d’una nova alta en *FEPEVAL, cas de l’Associació de Comerços i Empreses de Sedavi, ACESE, amb el que la Federació segueix creixent i ja aglutina a 37 entitats i 120 àrees industrials de la Comunitat. També durant la jornada es va informar de l’aprovació d’una ordre d’ajudes de la Generalitat per a la instal·lació de banda ampla en àrees industrials, sent aquesta una altra de les grans reivindicacions de FEPEVAL en la qual es van produint avanços significatius.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad