Nou de cada deu polígons no tenen qui afronte els seus problemes d’abandó

Nou de cada deu polígons no tenen qui afronte els seus problemes d’abandó

Compartir

Fuente: www.lasprovincias.es

Nou de cada deu polígons no tenen qui s’ocupe dels seus problemes de brutícia, abandó i deixadesa en matèria de conservació, manteniment i seguretat per part del municipi de torn, segons apunten a LAS PROVINCIAS des de la Federació de Polígons (Fepeval). L’absència d’ens gestors en les àrees empresarials, patent en tota Espanya, podria tenir els dies con-tats a la Comunitat Valenciana amb la nova llei que obri la porta a constituir comunitats de propietaris, d’adscripció obligatòria, sempre que el 51% dels amos acorde la seua creació.

Llig la notícia sencera en el següent enllaç:

http://www.lasprovincias.es/economia/nueve-diez-poligonos-20180616201930-nt.html