Acord corporatiu entre FEPEVAL i Vericat Implantología Immediata

Acord corporatiu entre FEPEVAL i Vericat Implantología Immediata

Compartir

Els federats, associats, treballadors i familiars de les 37 entitats i 120 àrees industrials de FEPEVAL poden accedir, des d’aquest mes de juny, als avantatges que ofereix l’acord signat amb Vericat Implantología Immediata, referent en implantología dental a la Comunitat Valencian.

L’acord, signat pel President de FEPEVAL, Santiago Salvador, i el Director general de Vericat Implantología Inmediatal, Vicente Ortí, suposa l’accés de tots els beneficiaris als tractaments realitzats pel Dr. Albert *Vericat i el seu equip en unes condicions exclusives per a aquest tipus de convenis. (-20% en tots els tractaments). El Dr. Vericat és un cirurgià oral amb 19 anys de dedicació exclusiva a la implantología dental i és pioner des de 2002 en la tècnica d’implants i dents fixes en un dia.

Es tracta d’una tècnica que redueix els temps d’espera respecte a la implantología convencional. Açò fa que el pacient puga recuperar la vida normal en el menor temps possible. Aquest tractament està indicat, sobretot, per a persones que exerceixen la seua professió de cara al públic.

Segons assenyala el Dr. Vericat, “la filosofia és molt clara: ens basem a realitzar els millors tractaments, amb les millors i més avançades tècniques que avui existeixen en el panorama de la implantología. És a dir, el pacient acudeix al matí a la clínica i a la vesprada es va ja amb dents fixes. No ha d’alterar la seua vida personal o professional. Açò li dóna al pacient una gran qualitat de vida”.

El Dr. Albert Vericat dirigeix l’única clínica de la Comunitat Valenciana i una de les poques d’Espanya amb dedicació exclusiva a la *implantología dental. Actualment disposa de quatre clíniques: València, Alzira, l’Eliana i Benidorm.

MES INFORMACIÓ: Pàgina web vericatimplantologia.com. Per a poder accedir a les condicions d’aquest acord contacten amb la Coordinadora de Relacions Institucionals de *Vericat *Implantología Immediata, Mónica Fur. Tel.652 984 144 o a través del mail [email protected]

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad