La Cort d’Arbitratge i Mediació de València i Fepeval coincideixen en la utilitat d’implantar aquest instrument per a la resolució de conflictes

La Cort d’Arbitratge i Mediació de València i Fepeval coincideixen en la utilitat d’implantar aquest instrument per a la resolució de conflictes

Compartir

La presidenta de la Cort d’Arbitratge i Mediació de València, Silvia Barona i els membres de la seua Junta Directiva, Diego Elum i Jesús Olavarría, van mantenir recentment una reunió amb Diego Romá, Gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, en els locals de la Cambra de comerç.

L’objecte de la reunió era parlar sobre els avantatges de la mediació i l’arbitratge i la col·laboració entre ambdues institucions. Rapidesa, confidencialitat, especialització dels àrbitres, control de costos o economia i rendibilitat són algunes dels avantatges que ofereix aquest instrument de resolució de conflictes alternatiu a la justícia ordinària.

L’art. 8.3 de la recentment aprovada Llei 14/2018 de 5 de juny, de Gestió, Modernització i Promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, ja disposa que els Estatuts de les entitats de gestió de les àrees industrials podran establir que les controvèrsies que sorgisquen entre l’entitat i les persones titulars integrants, o entre aquestes per raó de la seua pertinença a l’entitat, es resoldran mitjançant mediació i/o arbitratge.

Per tot açò, i entenent des d’ambdues parteixes la idoneïtat que els empresaris coneguen aquests avantatges i puguen adherir-se a elles, es va acordar signar un Acord de Col·laboració entre ambdues entitats.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad