Curs Universitari en Gestió i Modernització d’Àrees Empresarials

Curs Universitari en Gestió i Modernització d’Àrees Empresarials

Compartir

Es tracta d’un curs ONLINE organitzat per la Universitat Miguel Hernández d’Elx, amb la col·laboració del Centre d’Innovació i Desenvolupament Empresarial de la UMH (CIDEM), la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) i la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials (CEDAES), per a un nou perfil professional, el gerent d’àrees industrials, que ha cobrat especial rellevància amb l’aprovació de la nova Llei d’àrees industrials.

Aquest curs té com a objectiu proporcionar la formació especialitzada necessària per a ocupar llocs de gerència, adreça, gestió i modernització en les àrees Industrials (EGM), amb capacitat d’atendre les obligacions i reptes que actualment tenen aquestes organitzacions. La Universitat com a òrgan que té encomanada la missió de l’ensenyament superior ofereix aquest curs de Gestió i Modernització d’Àrees Industrials com una ampliació i especialització dels estudis oferits que garanteixen la formació contínua en els nous perfils professionals que la societat demanda a cada moment.

Més informació en:

http://www.umh.es/contenido/pdi/:tit_fpo_9769/datos_es.html

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad