Fepeval aposta pel autoconsum elèctric de les àrees empresarials signant un conveni amb Iberosol

Fepeval aposta pel autoconsum elèctric de les àrees empresarials signant un conveni amb Iberosol

Compartir

El president de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, i el conseller delegat de Iberosol, Ferran Miguel, han signat aquest matí un acord de col·laboració per a la promoció del autoconsum elèctric en les més de 38 entitas i más de 120 àrees empresarials que conformen aquesta associació.

Iberosol és una companyia especialitzada en el desenvolupament, construcció, manteniment i promoció de projectes d’energia solar fotovoltaica tant en Parcs Solars per a venda a xarxa com a Instal·lacions Industrials en règim de autoconsum. Segons expliquen des de Iberosol, “els principals avantatges del autoconsum fotovoltaic són un cost reduït, la independència del creixement del preu de la llum i, la més important, la millora de la competitivitat”. Es tracta d’un servei dirigit a empreses industrials que produeixen energia elèctrica mitjançant la instal·lació solar per al seu consum propi, podent vendre l’energia sobrant al sistema elèctric. Així, el autoconsum elèctric és una solució que “permet estalviar entre el 50% al 90% de les despeses elèctriques, sense renunciar a seguir connectat a la Xarxa Elèctrica, aprofitant l’espai disponible de les cobertes industrials”.

Per al president de Fepeval, Santiado Salvador, “per a nosaltres és summament interessant treballar en alternatives que permeten incrementar la competitivitat de les nostres empreses i a més, en aquest cas, el benefici pot ser doble ja que s’aconsegueix l’objectiu de reduir el cost energètic i, també, les emissions contaminants, actuant d’una manera mediambientalment responsable i sostenible”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad