El president Ximo Puig mostra el seu suport a Fepeval per al desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials i de les Entitats de Gestió i Modernització

El president Ximo Puig mostra el seu suport a Fepeval per al desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials i de les Entitats de Gestió i Modernització

Compartir

El president de Fepeval, Santiago Salvador, acompanyat del gerent de l’entitat, Diego Romá, i de la secretària, Ana Pardo, ha mantingut hui una reunió amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. La reunió ha sigut històrica per a l’entitat, perquè es tracta del primer president de la Generalitat que rep de manera oficial a membres de Fepeval en els 20 anys d’història de l’entitat.

La reunió ha servit perquè Salvador transmetera al president, en persona, algunes de les qüestions de major interés per a les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. En primer lloc, des de Fepeval, s’ha remarcat la fita aconseguida amb l’aprovació de la Llei 14/2018, Llei de Gestió, Modernització i promoció d’Àrees Industrials per part de les Corts Valencianes, legislació pionera a nivell del conjunt de l’Estat Espanyol. No obstant això, des de la Federació s’ha remarcat la necessitat d’avançar en el desenvolupament d’aquesta Llei clau per a la modernització i competitivitat de les àrees industrials i per a això s’ha demanat que s’impulse i facilite des de la Generalitat Valenciana la creació de la figura d’Entitats de Gestió i Modernització (EGM) en les àrees industrials. Per a això es reclama tant una major implicació dels Ajuntaments com l’aprovació d’ajudes i incentius econòmics i administratius dirigits a les EGM, Empreses i Ajuntaments. En aquest sentit, des de Fepeval s’està treballant en el desenvolupament d’un Congrés que reunirà responsables de l’administració, especialment dels Ajuntaments i de les àrees industrials, amb l’objectiu de divulgar i conscienciar sobre la necessitat del desenvolupament de la pròpia Llei i de la creació de EGM, proposta que ha sigut molt ben rebuda pel president, Ximo Puig.

A més, durant el encontre s’ha parlat de la necessitat de reforçar la seguretat industrial mitjançant la creació d’una Plataforma de Seguretat i Emergències en àrees industrials en col·laboració amb la Direcció General d’Emergències. Per a això s’ha oferit novament la possibilitat d’aprofitar la implantació de Fepeval per a desenvolupar un treball conjunt entre l’administració autonòmica i la pròpia Federació.

El president de Fepeval, Santiago Salvador, ha volgut agrair a Ximo Puig l’atenció rebuda i el clima d’enteniment mutu i col·laboració en el qual ha transcorregut la reunió. “Per a nosaltres és una satisfacció saber que comptem amb el suport de l’administració autonòmica al més alt nivell, i en general dels diferents grups polítics que ens representen en les Corts Valencianes, per al desenvolupament dels reptes que les àrees industrials tenim per davant”, va remarcar Salvador.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad