FEPEVAL demana el desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials i suport a la creació d’Entitats de Gestió i Modernització

FEPEVAL demana el desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials i suport a la creació d’Entitats de Gestió i Modernització

Compartir

El municipi de Villena va acollir ahir la celebració de la primera Junta Directiva Executiva de Fepeval, nou instrument de la Federació format per 15 membres amb el qual es pretén guanyar en operativitat a l’hora d’afrontar els reptes de l’entitat.

Presidida per Santiago Salvador, president de Asivalco , la Junta Directiva Executiva es compon de tres vicepresidències ocupades respectivament per àrees empresarials de les tres províncies: Les Talaies d’Alacant, L’Esperança de Sogorb per Castelló i A.E. Alzira de la província de València. València Parc Tecnològic ocupa la Tresoreria mentre que a AUPIM – Polígon Industrial del Mediterrani se li assigna de la Secretaria.

Santiago Salvador, president de FEPEVAL va sostindre que “aquesta nova organització permetrà escometre dos reptes molt importants que hem de dur a terme com més prompte millor: el desenvolupament de la Llei d’Àrees Industrials i la implementació de la línia nominativa aprovada per la Comissió de la Indústria de les Corts Valencianes a FEPEVAL per a fomentar el desenvolupament d’Entitats de Gestió i Modernització”.

Salvador va recordar que “l’aprovació de la Llei d’Àrees Industrials (LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana), va ser un pas enorme, que ens situa a l’avantguarda de l’Estat Espanyol. No obstant això, per a poder aplicar-la és necessari que es desenvolupe i que es creen els instruments per a posar en pràctica totes les mesures que disposa per a la millora de la competitivitat de les àrees empresarials”.

El president de FEPEVAL recorda que “representem a 40 entitats de 120 àrees empresarials i 6.000 empreses i la nostra vocació és la de donar suport a el seu desenvolupament perquè és en els polígons on es genera més del 50% del PIB del conjunt de l’Estat. Per això, afavorir la creació d’Entitats de Gestió i Modernització en les àrees empresarials i potenciar les associacions existents tindrà sempre un efecte multiplicador de l’economia que revertirà en el benestar de les persones”. Per tot això, Salvador va insistir que “necessitem de vertadera voluntat política per part d’Ajuntaments i resta d’administracions públiques per a donar suport decididament el desenvolupament de les *EGM i posar en marxa els instruments de col·laboració públic privada que recull la Llei d’Àrees Industrials”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad