L’Assemblea General de ASIMANISES recolza a la seua Junta Directiva en l’objectiu de transformar-se en Entitat de Gestió i Modernització

L’Assemblea General de ASIMANISES recolza a la seua Junta Directiva en l’objectiu de transformar-se en Entitat de Gestió i Modernització

Compartir

L’Associació per a la Innovació Empresarials de Manises, ASIMANISES, va celebrar el 12 de juny  la seua Assemblea General, en la qual es va informar als empresaris de les gestions desenvolupades fins al moment per a avançar en la transformació de l’associació en Entitat de Gestió i Modernització.

L’Assemblea General ha recolzat al president de Asimanises Juan José González i resta de components de la Junta Directiva de l’entitat, en la seua aposta per transformar-se en EGM, figura contemplada en la Llei d’Àrees Industrials i que suposa noves oportunitats de col·laboració públic-privada per a la millora de la competitivitat de les empreses i els serveis que es poden oferir als empresaris. A més, aquesta figura ofereix avantatges als Ajuntaments en els quals s’assenten, a l’hora d’aconseguir inversions per a les seues àrees empresarials. Així ho ha confirmat també Diego Romá, gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, qui ha recordat que “les àrees empresarials que no avancen en la transformació a Entitat de Gestió i Modernització quedaran en desavantatge competitiu enfront de les quals facen aquest pas”.

D’altra banda, l’Assemblea General ha aprovat els seus comptes anuals i pressupost per al pròxim exercici, a més de tractar l’estat de les inversions de l’IVACE i la necessitat de desenvolupar diverses actuacions per a li millora de l’àrea empresarial. Es va tractar la preocupació per la seguretat, després de produir-se diversos assalts en empreses del Polígon del *Aeroport, així com necessitat de millorar l’enllumenat i incrementar la neteja.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad