APPI acomiada el curs amb un gran esdeveniment i la mirada posada en el futur

APPI acomiada el curs amb un gran esdeveniment i la mirada posada en el futur

Compartir

L’Associació de Parcs i Polígons Industrials Ribera Baixa (APPI) va celebrar el passat 20 de juny el seu esdeveniment anual a l’Hotel Tryp d’Almussafes. En aquesta ocasió, la temàtica de l’esdeveniment va girar entorn dels nous reptes tecnològics als quals s’enfronten les empreses i, en el cas de la Ribera Baixa, als desafiaments que suposa per a l’automoció la nova mobilitat elèctrica.

La directora general d’Indústria, Empar Martínez, i l’alcalde d’Almussafes, Toni González, han sigut els convidats d’honor a un esdeveniment organitzat per la Gerència de APPI, en mans de Romina Moya, i al qual ha assistit tota la Junta Directiva de l’Associació, encapçalada pel seu president, Vico Valero, i desenes de gerents d’empreses associades, entitats col·laboradores i proveïdors.

Tant Martínez com González han reiterat l’aposta dels seus respectius governs (el Consell i l’Ajuntament) pel sector industrial. Tots dos han defensat la importància de l’associacionisme empresarial per a conjuminar les necessitats del sector i poder escometre projectes positius per a les àrees industrials en el seu conjunt, com el projecte de polígon intel·ligent que es desenvolupa al parc Juan Carles I i amb el qual l’alcalde ha tornat a comprometre’s.

Per part seua, Martínez ha anunciat que el Consell assumirà el 50% del cost dels plans d’emergències i autoprotecció que s’estan implantant en el polígon Juan Carles I i en el polígon Nord, tots dos a Almussafes. “Des de la Conselleria d’Indústria continuarem donant suport a iniciatives de valor”, ha dit la directora general d’Indústria, qui ha destacat el gran treball de APPI en els projectes que planteja, “que sempre estan molt treballats i molt ben plantejats, ajustant-se a la política industrial que desenvolupa la Generalitat”.

D’altra banda, ha animat a les empreses associades a *APPI, la gran majoria del sector de l’automoció, a no acovardir-se davant la tendència a la “electrificació”. “Pot semblar una amenaça, però ara és el moment de buscar noves oportunitats, aliances, innovacions, i també de demanar suport a l’administració”, ha assenyalat Martínez. També ha oferit el seu suport al sector l’alcalde d’Almussafes qui s’ha compromés, a més, a convertir les àrees industrials de la localitat en “les millors”.

L’acte central de l’esdeveniment ha sigut la conferència de Javier Sirvent, guru tecnològic que ha dissertat sobre els grans canvis que aguaiten a tan sols uns pocs anys de distància i no solament a les empreses, també als ciutadans. Ha abordat qüestions com el vehicle autònom o l’hegemonia tecnològica xinesa. A més, Sirvent ha sigut l’encarregat de dirigir una divertida dinàmica de grup que ha convertit als assistents en superherois i superheroïnes.

Les desenes de convidats a l’esdeveniment s’han convertit durant una estona en Catwoman, Batman, Superwoman, Superman, Hulk, Spiderman, el Capità Amèrica o Ironman, abillats amb màscares i braçalets per a adquirir els *superpoderes que els permeten enfrontar-se amb optimisme i, sobretot, amb passió, a un futur no tan llunyà.

Durant l’esdeveniment s’han sortejat premis cedits pels patrocinadors, *CBRE i *DKV Assegurances, i d’alguns col·laboradors com Caixa Popular, Òptica Clerigues, Mustiguillo, Vedat Mediterrani, Ignisverica, Iman i Nathalie. També han col·laborat en l’esdeveniment Securitas, Delikia i Comunikar.

Enlace al Video del evento

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad