Santiago Salvador: “el nostre ingrés en la CEV serà positiu per a les àrees empresarials”

Santiago Salvador: “el nostre ingrés en la CEV serà positiu per a les àrees empresarials”

Compartir

FEPEVAL, que després de 20 anys d’arrelament en les tres províncies, engloba 150 àrees industrials amb més de 6.000 empreses, ingressa en la CEV per a reforçar la defensa i el repte de continuar modernitzant les àrees empresarials de la Comunitat Valenciana. A més, FEPEVAL és membre fundador de CEDAES, Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials.

Dimarts passat 18 de juny la Junta Directiva de FEPEVAL va acordar, per unanimitat dels seus membres, sol·licitar el seu ingrés en la Confederació Empresarial Valenciana. D’aquesta manera, les més de 150 àrees empresarials i 6.000 empreses que aglutina *FEPEVAL, en tota la Comunitat Valenciana, estaran representades també en la CEV. Per part seua, la Confederació Empresarial Valenciana ha comunicat  a FEPEVAL que el seu comité executiu ha aprovat hui dita incorporació en reunió celebrada aquesta mateixa demà.

Santiago Salvador, president de *FEPEVAL, ha considerat que “el nostre ingrés en la CEV suposa un fet molt positiu per a les àrees empresarials i serà beneficiós tant per a FEPEVAL com per a la *CEV”. Segons el parer de Salvador, “aportarem la nostra experiència i coneixement adquirit en 20 anys de treball, així com el nostre arrelament en les tres províncies, aportant idees i participant de les decisions que es prenguen per part de la *CEV en defensa dels interessos de l’empresariat”.

Per a Salvador, “la unió ens fa més fortes i el nostre ingrés en la CEV, sense perdre autonomia, ens permetrà afrontar amb més suports els reptes pendents de les àrees empresarials, sent una cosa primordial impulsar el desenvolupament de la LLEI 14/2018, de 5 de juny, de la Generalitat, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana”.

Per a Santiago Salvador, FEPEVAL, que va complir recentment 20 anys, “manté una evolució contínua de creixement i aquest és un pas més que considerem molt important per a continuar sent la veu i interlocutor de les àrees empresarials davant l’administració pública regional i estatal”.

Partint de les 8 associacions fundadores en 1999, actualment FEPEVAL abasta 40 associacions i entitats, que representen a més de 150 àrees industrials de la Comunitat Valenciana en els quals se situen més de 6.000 empreses. FEPEVAL conjumina els esforços de totes les àrees empresarials davant ajuntaments, diputacions, Generalitat Valenciana, Administració General de l’Estat, i fins i tot, institucions de la Unió Europea, com el Consell Econòmic i Social Europeu. A més FEPEVAL és membre fundador de la Confederació Espanyola d’Àrees Empresarials, CEDAES, des de la qual treballa a primer nivell estatal per a la millora de les àrees industrials en el conjunt d’Espanya.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad