L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala visita el parc empresarial Las Atalayas

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala visita el parc empresarial Las Atalayas

Compartir

L’alcalde d’Alacant, Luis Barcala (PP), ha visitat les actuacions desenvolupades l’any passat en les àrees empresarials de Las Atalayas i el Pla de la Vallonga, al costat dels presidents de les Entitats de Conservació, Francisco Samper i Enrique Cotón, respectivament. Barcala ha comprovat el funcionament dels nous panells informatius instal·lats en els accessos, així com el desenvolupament del pla de millora viari i altres actuacions de jardineria i il·luminació, a més de repassar les inversions en curs que superaran el milió d’euros en 2020. També ha visitat les instal·lacions de Verne Group, concessionària de l’atenció del telèfon 010 del Servei d’Atenció i Informació al Ciutadà municipal (SAIC), segons un comunicat de l’Ajuntament d’Alacant.

A la visita han assistit a més la regidor de Foment i Ocupació i responsable de l’Agència Local de Desenvolupament, Mari Carmen d’Espanya (PP), al costat de Adrián Santos (Cs), d’Urbanisme, i José Ramón González (PP), d’Infraestructures. També han assistit els empresaris membres de les juntes directives de totes dues entitats de conservació i els seus gerents Vicente Seguí, per Las Atalayas i Juan Luis Escoda del Pla de la Vallonga.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad