L’EGM Parc Tecnológic Paterna avança els seus projectes d’Innovació, RSE i Economia Circular previstos per a 2020

L’EGM Parc Tecnológic Paterna avança els seus projectes d’Innovació, RSE i Economia Circular previstos per a 2020

Compartir

L’Entitat de Gestió i Modernització Parc Tecnológic Paterna va celebrar recentment una reunió de la seua Junta Directiva en la qual es van abordar qüestions que van des del manteniment de l’àrea empresarial o la millora de la mobilitat, fins al desenvolupament de projectes en l’àmbit de la Innovació i la Responsabilitat Social Empresarial. Malgrat la situació viscuda els passats mesos, arran del Covid-19, la EGM ha mantingut una important activitat, que permetrà l’emplene dels objectius marcats per al present any 2020.

Entre les diferents iniciatives esmentades per la gerent de l’EGM, Manuela Pedraza, es troba el projecte INDITEC, treballat conjuntament per Parc Tecnológic Paterna i la Universitat de València, que pretén fomentar el desenvolupament d’accions d’impuls i enfortiment de la innovació, sent una actuació per al qual s’ha sol·licitat una subvenció de l’Agència Valenciana de la Innovació, AVI. En paral·lel s’està treballant també per a l’obtenció d’una subvenció de l’IVACE, amb l’objectiu d’implantar un agent d’innovació que ajude les empreses a coordinar accions en el marc del programa Dinamitza CV de la Generalitat Valenciana. TECNOCOMPROMISO és un altre dels projectes que es treballen en els últims mesos, en col·laboració amb altres tres entitats situades al Parc Tecnològic, cas de *Farmamundi, Intermon-Oxfam, Fundació Fuvane i *Caixa Popular, amb la finalitat de fomentar la Responsabilitat Social Empresarial. Aquest projecte també ha sigut presentat a la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i arrancarà oficialment al setembre. Finalment, també es va abordar durant la reunió la nova edició del TECNOFORUM, esdeveniment anual desenvolupat al Parc Tecnològic que tindrà lloc el durant l’últim trimestre del 2020 i que enguany tindrà com a eix l’Economia Circular, comptant per a això amb la participació d’experts ponents i empreses de referència.

Al costat d’aquests projectes, una altra de les qüestions que treballen des de l’EGM és el desenvolupament del seu Pla de Mobilitat, amb la finalitat de millorar l’eficiència del transport públic i privat, així com fomentar l’ús més racional possible per part de les empreses i treballadors. Durant la reunió, també es va adonar dels recents convenis signats amb Banc Sabadell i *Caixa Popular, amb l’objectiu d’obtindre per a les empreses del Parc Tecnològic avantatges en els serveis oferits per aquestes entitats.

A la reunió va assistir José María Martínez, com a responsable de l’àrea de Promoció Econòmica i Ús de l’Ajuntament de Paterna, qui va explicar les ajudes municipals a les quals poden acollir-se les empreses del Parc Tecnològic, així com les novetats en matèria de col·laboració públic privada entre administració local i Parc Tecnològic derivades de la constitució com a Entitat de Gestió i Modernització, sent Paterna *Parc *Tecnológic la primera àrea empresarial a fer aquest pas tant en la Comunitat Valenciana com en el conjunt d’Espanya.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad