Fuvane, Farmamundi, Oxfam Intermon, Caixa Popular i l’EGM Parc Tecnològic Paterna creen la primera àrea “tecno-compromesa”

Fuvane, Farmamundi, Oxfam Intermon, Caixa Popular i l’EGM Parc Tecnològic Paterna creen la primera àrea “tecno-compromesa”

Compartir

L’Entitat de Gestió i Modernització Parc Tecnològic Paterna va acollir el 30 de juny la signatura d’un conveni que té per objectiu fer d’aquest espai empresarial una “àrea tecno-compromesa”. La fi última és fomentar un compromís social real entre el teixit empresarial i els seus treballadors amb les organitzacions sense ànim de lucre situades dins d’aquest àrea, cas de Fuvane (Fundació Valenciana per a la Neurorehabilitacion), Farmamundi i Oxfam Intermon. El projecte compta també amb el suport de *Caixa Popular i Paterna Ciutat d’Empreses, mentre que la EGM Parc Tecnològic Paterna és l’encarregada de gestionar i desenvolupar totes les accions per a portar-lo a terme.

Les entitats participants, totes elles amb seu al Parc Tecnològic de Paterna, desenvoluparan tres projectes solidaris concrets amb les quantitats que reunisquen provinents de la participació d’empreses i treballadors. Fuvane reforçarà el seu programa de teràpies de *neurorehabilitación per a xiquets i adolescents amb paràlisi cerebral, Farmamundi centrarà el seu esforç a garantir l’atenció sanitària de dones i xiquetes refugiades a Nairobi, mentre que Oxfam Intermon desenvoluparà un projecte per a portar aigua potable a llocs remots de Iemen devastats per la fam.

Per al desenvolupament d’aquests programes solidaris serveix tota contribució que puga realitzar-se per part d’empreses i treballadors i per a això es realitzarà una campanya informativa exhaustiva entre les empreses del parc, que s’estendrà a través d’altres àrees empresarials del municipi mitjançant Paterna Ciutat d’Empreses. Les empreses i particulars participants seran reconeguts amb el segell acreditatiu “tecno-compromés”, així com els servirà per a optar el segell social de l’Ajuntament de Paterna i s’entregaran els pertinents certificats de donacions.

El projecte donarà principi oficialment la pròxima tardor, amb una presentació oficial en la qual es donarà a conéixer les particularitats de cada projecte i les diferents vies de col·laboració que tindran les empreses i treballadors. Fins llavors es treballa en l’obtenció de suports a nivell particular i de les administració pública per a fomentar la seua difusió i aconseguir els objectius marcats. El president de l’EGM Parc Tecnològic Paterna, Antonio Alagarda, ha volgut “agrair a totes les persones i entitats que formen part d’aquest projecte perquè han treballat en els últims mesos, malgrat totes les dificultats, perquè hui puga signar-se aquest conveni, i l’han fet perquè les necessitats i els objectius que es persegueixen són urgents i no es podien posposar”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad