Els empresaris del Polígon Industrial Puente Alto lamenten el tracte del Consorci de Compensació d’Assegurances deu mesos després de la DANA

Els empresaris del Polígon Industrial Puente Alto lamenten el tracte del Consorci de Compensació d’Assegurances deu mesos després de la DANA

Compartir

Fuente: www.diariodelavega.com

Fa deu mesos que la DANA va deixar negades de fang i fang la majoria d’empreses del Polígon Industrial Puente Alto d’Orihuela, una de les zones més afectades per aquesta catàstrofe. Malgrat això, encara es troben esperant el pagament del Consorci de Compensació d’Assegurances. Uns pagaments, asseguren, que arriben tard, malament i a vegades, tan escassos que molts temen pel seu futur, ja que es troben sumits en pèrdues i fins i tot han hagut de recórrer a préstecs bancaris per a intentar tirar avant les seues empreses. Tot això, tenint en compte les conseqüències del Covid-19, que han deixat a moltes d’aquestes empreses a la vora de la fallida.

Contínua llegint aquesta notícia en el següent enllaç del Diari de la Vega:

https://www.diariodelavega.com/los-empresarios-del-poligono-industrial-puente-alto-lamentan-el-trato-del-consorcio-de-compensacion-de-seguros-diez-meses-despues-de-la-dana/