Els empresaris del Polígon Industrial Puente Alto lamenten el tracte del Consorci de Compensació d’Assegurances deu mesos després de la DANA

Els empresaris del Polígon Industrial Puente Alto lamenten el tracte del Consorci de Compensació d’Assegurances deu mesos després de la DANA

Compartir

Fa deu mesos que la DANA va deixar negades de fang i fang la majoria d’empreses del Polígon Industrial Puente Alto d’Orihuela, una de les zones més afectades per aquesta catàstrofe. Malgrat això, encara es troben esperant el pagament del Consorci de Compensació d’Assegurances. Uns pagaments, asseguren, que arriben tard, malament i a vegades, tan escassos que molts temen pel seu futur, ja que es troben sumits en pèrdues i fins i tot han hagut de recórrer a préstecs bancaris per a intentar tirar avant les seues empreses. Tot això, tenint en compte les conseqüències del Covid-19, que han deixat a moltes d’aquestes empreses a la vora de la fallida.

Contínua llegint aquesta notícia en el següent enllaç del Diari de la Vega:

https://www.diariodelavega.com/los-empresarios-del-poligono-industrial-puente-alto-lamentan-el-trato-del-consorcio-de-compensacion-de-seguros-diez-meses-despues-de-la-dana/

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad