AEMBE i Ajuntament es comprometen a il·luminar les 6 àrees industrials de Beniparrell en un termini de 3 anys

AEMBE i Ajuntament es comprometen a il·luminar les 6 àrees industrials de Beniparrell en un termini de 3 anys

Compartir

L’entitat ha aconseguit que l’Ajuntament incloga el 50% del cost de l’actuació del polígon Carrascal Aquest en la partida municipal d’inversió en polígons de 2020.

L’històric acord entre l’Associació d’Empresaris de Beniparrell, AEMBE, presidit per Leonardo García, i l’Ajuntament de Beniparrell, presidit per Salvador Masaroca, ha permés posar data a l’actuació que suposarà executar la il·luminació dels sis polígons empresarials del municipi en un periode de tres anys. Malgrat tractar-se d’un servei essencial, la il·luminació continua sent, encara, una de les més importants reivindicacions que manté el col·lectiu empresarial de Beniparrell.

El primer pas es donarà amb la implantació del servei d’enllumenat públic del polígon Carrascal Est, que compta amb una superfície de 184.697 m². Aquesta obra té un cost estimat de 160.096 euros més *iva i un termini d’execució de tres mesos a partir de la licitació de les obres. Seguidament el compromís aconseguit entre AEMBE i l’Ajuntament de Beniparrell inclou estendre la il·luminació als cinc polígons restants en el termini de tres anys.

En virtut de la Llei 5/2014 de 25 de juliol, d’Ordenació del Territori, Urbanisme i Paisatge de la Comunitat Valenciana, la implantació d’aquest servei vaig poder repercutir-se al 100% per l’Ajuntament als propietaris, en funció dels metres quadrats de què dispose. No obstant això, des de AEMBE, entitat que aglutina els interessos dels propietaris i empresaris, s’ha negociat amb l’Ajuntament que només es repercutisca el 50% del cost de l’actuació, sent assumit el 50% restant pel Consistori, a través de la partida municipal d’inversió en polígons. Així es va indicar en una recent reunió mantinguda amb prop de 40 propietaris i empresaris de Beniparrell, a la qual va acudir el gerent de Fepeval, Diego Romá, per a destacar i posar en valor la labor d’entitats com AEMBE, que influeixen molt positivament i de manera decisiva en el seu entorn.

La gerent de AEMBE, Carmen Sorio, afirma que “aquest compromís és un assoliment històric, aconseguit gràcies a l’excel·lent predisposició i col·laboració de totes dues entitats, Ajuntament de Beniparrell i AEMBE; també gràcies a tots els seus associats, que doten a l’entitat de major força i representativitat i, per tant, de major poder de negociació i capacitat de generar inversions per a adequar les seues àrees industrials, fent-la més competitiva i potenciant el desenvolupament local de Beniparrell”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad