FEPEVAL posa en marxa un projecte per a impulsar la Compra Pública Innovadora en ajuntaments que compten amb àrees industrials

FEPEVAL posa en marxa un projecte per a impulsar la Compra Pública Innovadora en ajuntaments que compten amb àrees industrials

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, amb la col·laboració de l’Agència Valenciana d’Innovació (AVI), està implementant un projecte per a impulsar la Compra Pública Innovadora (CPI) en ajuntaments, mancomunitats i diputacions de la Comunitat Valenciana. La CPI suposa un nou mecanisme de contractació pública que promou la col·laboració entre el sector públic i el sector privat per al desenvolupament i adquisició de solucions innovadores.

Per aquest motiu, des de FEPEVAL s’aposta per desenvolupar una formació específica en CPI per a ajuntaments que compten amb àrees industrials en els seus municipis, amb la finalitat de fer-los coneixedors dels beneficis que pot reportar-los aquest mecanisme d’actuació.

Durant el matí de hui, i de manera online, ha sigut impartida per *Tantum Consultors la primera de les tres jornades de formació gratuïta programades, en la qual han participat municipis interessats al llarg de tota la Comunitat Valenciana. En aquesta jornada s’han abastat temes com “la Importància de la contractació pública com a estratègia”, “l’Organització de la CPI a Espanya i Europa: programes disponibles i unitats encarregades” i el “Mapa de desenvolupament en la *CPI actual, amb exemples i casos d’èxit”.

Aquestes jornades de formació per a Ajuntaments, en col·laboració amb la *AVI, continuarà els pròxims dies 25 de novembre, 2 de desembre i 9 de desembre.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad