L’Associació de Municipis de l’Eix A3 consolida la seua gran àrea industrial

L’Associació de Municipis de l’Eix A3 consolida la seua gran àrea industrial

Compartir

El foment de la col·laboració públic-privada, la millora de la qualitat de les infraestructures i una planificació ordenada del creixement seran els tres pilars fonamentals sobre els quals se sustentarà el desenvolupament industrial estratègic de la Comunitat Valenciana en els pròxims anys. Aquestes van ser les principals conclusions del desdejuni que va organitzar divendres passat València Plaza juntament amb la Associació Eix A3 de Xeste, Loriguilla i Riba-roja. Una trobada en el qual va estar present el president de l’entitat i alcalde de Loriguilla, Sergio Alfaro, i els alcaldes de Riba-roja i Cheste: Robert Raga i José Morell, respectivament.

Continuar llegint a València Plaza

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad