La Vall d’Uixó celebra la primera reunió tècnic-empresarial per a impulsar la creació de *EGMs en les seues àrees industrials

La Vall d’Uixó celebra la primera reunió tècnic-empresarial per a impulsar la creació de *EGMs en les seues àrees industrials

Compartir

El 18 de decembre va tindre lloc una sessió informativa del projecte EGM àrees empresarials de La Vall d’Uixó, que es desenvolupa a través del conveni de col·laboració signat entre la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL i l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, IVACE.

La trobada, celebrat a l’Auditori de La Vall d’Uixó, va comptar amb una nodrida assistència a nivell tècnic, polític i empresarial, estant present la directora de RH i Planificació Estratègica de l’IVACE Jacinta Rubio i el director territorial de la Conselleria d’Economia Sostenible, Juan Vicente Andrés, així com l’alcaldessa de La Vall d’Uixó, Tania Baños i el regidor de Desenvolupament Econòmic, Jorge García. Per part de Fepeval van acudir les gerents d’àrees empresarials, Elena Alamo i *Asun Roselló, acompanyades pel gerent de l’entitat, Diego Romá.

Aquesta trobada pretén ser l’inici d’un projecte a mitjà termini per a potenciar la competitivitat en les àrees industrials de La Vall d’Uixó, utilitzant per a això tots els recursos que ofereix la Llei 14/2018, de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

Des de l’Ajuntament de La Vall d’Uixó tenen la convicció d’avançar, mitjançant aquesta normativa, cap a la creació i posada en marxa d’Entitats de Gestió i Modernització, EGMs, amb la finalitat de tindre un interlocutor vàlid entre les àrees empresarials i l’Ajuntament. Aquesta nova figura jurídica permet ajudar a professionalitzar la seua gestió, millorant la col·laboració públic-privada per a aconseguir més inversions per a noves infraestructures o dirigides a la implantació de serveis de valor afegit, la qual cosa redundarà en una major competitivitat de les empreses allí assentades.

A més, des de l’Ajuntament, amb la col·laboració de FEPEVAL i gràcies al suport de l’IVACE i amb l’assessorament de FEPEVAL, es pretenen aconseguir la catalogació de Municipi Industrial Estratègic, marca de qualitat establida en la citada llei per als ajuntaments compromesos amb l’excel·lència de les àrees industrials, de la qual també es va informar en la trobada mantinguda al qual van assistir també més d’una trentena d’empresaris.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad