Fepeval, en col·laboració d’IVACE, impulsa la Llei d’Àrees Industrials en 12 municipis de la Comunitat

Fepeval, en col·laboració d’IVACE, impulsa la Llei d’Àrees Industrials en 12 municipis de la Comunitat

Compartir

La Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL, amb el suport del Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial, IVACE, ha desenvolupat en les últimes setmanes un conjunt d’accions d’assessorament, culminades amb sessions informatives per a Ajuntaments de tota la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de donar suport a l’impuls de la Llei 14/2018, de 5 de juny, de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana, així com la constitució d’Entitats de Gestió i Modernització, EGM, en les àrees empresarials.

Benicarló, La Vall d’Uixó i Vila-real a Castelló; Sagunt, Algemesí, La Pobla de Vallbona i Gandia a la província de València, així com Alcoi, Elda, Tibi, Xixona i Villena, a la província d’Alacant, han sigut els enclavaments que han reunit a centenars d’empresaris, tècnics municipals de desenvolupament econòmic, representants polítics i gerents d’àrees industrials associades a FEPEVAL, per a conéixer els avantatges que ofereix la citada Llei i, en particular, la constitució de les *EGM. Per part de l’IVACE s’ha comptat amb la participació de la seua Directora General, Júlia Company, la Directora de RH i planificació estratègica, Jacinta Rubio, i la Directora General d’Internacionalització, María Dolores Parra. Les jornades i l’assessorament tècnic ha sigut impartits per un grup de professionals, integrat per experimentats gerents de parcs empresarials, molts dels quals van participar en l’elaboració de la Llei 14/2018 de gestió, modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana.

El president de Fepeval, Santiago Salvador, va recordar que “l’Entitat de Gestió i Modernització és una nova figura jurídica, creada per a reconéixer el valor de les entitats gestores d’àrees empresarials, impulsar la millora de la qualitat del sòl industrial, potenciar les àrees empresarials ajudant a professionalitzar la seua gestió, afavorir l’arribada de noves inversions mitjançant la millora de la col·laboració públic privada i estendre la implantació de serveis de valor afegit per a incrementar la competitivitat de les empreses, així com fomentar la creació d’ocupació”.

Des de Fepeval s’ha volgut agrair la col·laboració de l’IVACE per a ajudar a difondre una Llei que és clau per a l’evolució de les àrees empresarials de la Comunitat, ajudant a pal·liar gran part dels problemes de tota mena que tenen moltes d’elles producte de l’abandó i falta d’inversions durant dècades. Des de Fepeval també s’ha volgut agrair l’interés dels Ajuntaments, que estan col·laborant en la implementació de la llei en els seus territoris, demostrant la seua aposta per desenvolupar unes àrees empresarials de qualitat, concordes al benefici econòmic i social que aporten les empreses allí instal·lades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad