AEMON celebra el seu 20 aniversari amb un acte sobri però emotiu

AEMON celebra el seu 20 aniversari amb un acte sobri però emotiu

Compartir

A causa de les circumstàncies, AEMON ha celebrat un breu i sobri acte institucional per a commemorar el 20 aniversari, adoptant les mesures sanitàries legalment establides.

Tenint en compte la reduïda limitació de l’aforament per a aquesta mena d’actes, la celebració del 20 aniversari de AEMON ha comptat únicament amb la participació de l’actual junta directiva de l’associació, encapçalada pel seu president Paco Camps, les alcaldesses de Moncada Amparo Orts i de Bétera Elia *Verdevío, i els regidors d’Alfara del Patriarca Jaume Martínez i de Nàquera Lidón Gil, representant als quatre ajuntaments en els municipis dels quals opera AEMON.

L’acte va comptar també amb la participació d’Empar Martínez, Directora General d’Indústria de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació, els anteriors presidents de AEMON representats per Camilo Falcón i representant a la Federació Valenciana de Parcs Empresarials de la Comunitat Valenciana (FEPEVAL) Ximo Ballester.

També han assistit a l’acte Andrés Navarro, president de l’Associació de Comerciants de Moncada, el responsable de relacions institucionals de RENFE en la Comunitat Valenciana Juan Carlos Fulgencio, així com regidors dels grups polítics dels 4 consistoris.

Durant aquest acte, el president de AEMON Paco Camps va fer lliurament d’un reconeixement als munícipes d’aquests municipis, en agraïment per la seua contribució a les àrees empresarials de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera.

També es va entregar un merescut reconeixement als anteriors presidents de AEMON, Francisco Giner (de 2000 a 2003), Carlos Ribes (de 2003 a 2009), Camilo Falcón (de 2009 a 2011), Carlos Bernabé (de 2011 a 2015) i a Paco Camps, que presideix l’associació des de 2015.

Finalment, es va entregar un reconeixement a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Ocupació pel seu suport a AEMON, que va ser recollit per la directora general d’Indústria Empar Martínez, que en el seu discurs, va recalcar la importància de l’associacionisme empresarial i el compromís i suport de la Conselleria a la gestió de qualitat de les àrees empresarials a través de la Llei 14/2018 d’àrees industrials.

En el seu discurs, Paco Camps va agrair la labor desenvolupada pel centenar de persones que al llarg d’aquests 20 anys han format part de les successives juntes directives de AEMON, que han fet possible amb la seua altruista dedicació consolidar l’associació com un referent comarcal i treballar per uns parcs empresarials competitius per a les empreses i dignes per a les dones i homes que en ells treballen.

També és de destacar la realització de nombroses activitats, jornades, gales dels premis Nou Muses, comunicacions i alertes a les empreses, milers de missatges en les nostres xarxes socials, innombrables reunions amb responsables polítics i tècnics dels quatre ajuntaments i altres administracions públiques, etc.

Segons Paco Camps“tenint com a marc la nova llei d’àrees industrials, el repte de AEMON passa per la col·laboració públic-privada, això és, a acabar d’implicar definitivament els ajuntaments de Moncada, Alfara del Patriarca, Nàquera i Bétera juntament amb les empreses, en una gestió de qualitat de les àrees empresarials, perquè es convertisquen en espais que creen riquesa i ocupació en els nostres municipis”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad