Els empresaris d’Alzira estimen un augment del 1,19% en la facturació durant 2021

Els empresaris d’Alzira estimen un augment del 1,19% en la facturació durant 2021

Compartir

Després dels primers mesos de la pandèmia on el pessimisme es va apoderar de la indústria valenciana, les àrees industrials li han anat perdent la por al coronavirus, tal com va reflectir l’enquesta realitat per Fepeval a més de 400 empreses valencianes. En el cas de l’Associació Empresarial d’Alzira, aquesta recuperació de la confiança es fa visible en les estimacions de facturació: preveuen un creixement del 1,19% malgrat la crisi sanitària. I es converteix, a més, en l’única zona industrial de les enquestades que augura una xifra positiva en aquest sentit.

Llegir la notícia completa en VALENCIA PLAZA.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad