El president de la CEV, Salvador Navarro, va participar en la XIV Setmana de l’Economia d’Alzira

El president de la CEV, Salvador Navarro, va participar en la XIV Setmana de l’Economia d’Alzira

Compartir

Salvador Navarro, president de la Confederació Empresarial Valenciana i vicepresident de la CEOE, va visitar la seu de l’Associació Empresarial Alzira (AEA), aprofitant la seua intervenció en una taula redona que va portar per títol “Coneixent les noves claus de la reforma laboral”, un dels nombrosos esdeveniments programats en la “XIV Setmana de l’Economia”. En la mateixa conferència, que va estar moderada per Laura Martínez, periodista d’el diario.es, van participar també Ismael Sáez, secretari general d’UGT-PV; Ana María García, secretària general de CCOO-PV; Eva Hernández, directora general de Planificació i Serveis Labora.

Salvador Navarro va ser rebut per Raúl Tudela, president de l’AEA, així com per membres de la junta directiva. Davant l’interés que suscitat per la reforma laboral, el president de la Confederació Empresarial Valenciana va puntualitzar que “estem davant una reforma laboral que s’ha pogut pactar, la capacitat de negociació de totes les parts ha aconseguit minimitzar l’impacte sobre la derogació que pretenia el Govern. Des de la patronal s’han realitzat aportacions com la subrogació, encara que les empreses hem de competir en innovació, qualitat, gestió i internalització, però no podem competir amb el salari; per aquest motiu s’ha mantingut l’art. 41 del ET”.

Per a Salvador Navarro, “les lleis per si soles no generen llocs de treball; el que realment genera ocupació és la certitud, els mercats, la seguretat i el diàleg social”. Així mateix, va manifestar una certa preocupació per l’arribada de fons europeus “per l’elevada burocràcia de les administració pública i perquè les empreses de la Comunitat Valenciana han de ser capaces d’arribar fins ells, només del 3 al 5% són empreses tractores i s’han d’aprofitar”. Per la seua banda, Raúl Tudela va destacar que “amb la visita del màxim representant de la patronal els empresaris d’Alzira ens sentim recolzats i representats”.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad