La Granadina rebrà del Consell 200.000 euros per a millores de l’àrea industrial

La Granadina rebrà del Consell 200.000 euros per a millores de l’àrea industrial

Compartir

El Ajuntament de Sant Isidre, en coordinació amb la Entitat de Gestió i Modernització de l’àrea industrial de La Granadina, està desenvolupant ja el projecte de modernització i adequació d’aquesta zona industrial i logística, amb la finalitat d’acollir-se a les subvencions destinades a la millora imatge i modernització dels polígons industrials per a aquest any 2022, a través de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial.

En aquest cas, Sant Isidre sol·licitarà una subvenció de 199.000 euros amb la qual procedirà a endreçar les zones verdes, amb la construcció de nous *caminales, la col·locació de grava, bancs i papereres, i la instal·lació d’il·luminació. També es procedirà al pintat de tota l’àrea industrial i a l’asfaltat de carrers i accessos, a causa de l’intens trànsit que suporta aquest polígon de la Granadina.

Continuar llegint la notícia completa en INFORMACIÓ

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad