Alcoi espera millorar els seus polígons amb més d’un milió d’euros amb fons municipals i de l’IVACE

Alcoi espera millorar els seus polígons amb més d’un milió d’euros amb fons municipals i de l’IVACE

Compartir

Les millores presentades són les següents. A Cotes Baixes es pretén renovar de manera integral el clavegueram del carrer G. En el polígon Santiago Payá es milloraran les glorietes del carrer Filà Asturianos i s’alçarà una barrera o mur per a evitar la caiguda de vehicles al riu al carrer Filà Benimerins.

En Cotes Altes està previst millorar la glorieta del carrer Filà Creuats, així com retirar la torre d’alta tensió i traslladar la presa de gas d’alta pressió al carrer Camí dels Talecons. D’altra banda, al Castellar es canviarà l’enllumenat elèctric a LED als carrers Montgò, Bernia, Carrasqueta, El Puig, Els Plans, La Safor, Mondúber, Montgó, Sotarroni i Puig Campana.

Pel que fa a La Beniata es finalitzarà la urbanització de les perpendiculars del carrer Alacant amb la Filà Verds i se soterrarà la xarxa de telefonia i electricitat, incloent l’asfaltat del carrer Filà Navarros i Filà Verds, a part de reurbanitzar la carretera Font Roja.

Llegir la noticia completa a ARAMULTIMEDIA

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad